Η Δεινοκρατία της Δημοκρατίας τους

επαναδημοσίευση από pressinaction.gr
του Κωστή Γκoρτζή | 8 Ιουλίου 2011
pressinaction.gr | Ιστοσελίδα με άποψη
Κινδυνεύει, λένε, η Δημοκρατία τους. Aπό τις μούντζες προς τα διάφορα ανάκτορα του Όθωνα που έχουν καταλάβει για να απολαμβάνουν τη χλιδή εν ονόματι της Δημοκρατίας.
Από τα γιαούρτια και τα αυγά που εκτοξεύονται επί της κεφαλής τους ως έσχατο (δεν στοιχηματίζω κιόλας γι αυτό…) μέσο των πολιτών να τους δείξουν ότι τέλειωσαν τα ψέματα τους.
Προσπαθούν να δώσουν ονοματεπώνυμο στην αντίδραση, να την καπελώσουν και να την εκφυλίσουν γιατί φοβούνται το τσουνάμι του ανώνυμου πλήθους που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.
Κόπτονται για τη «συνταγματική νομιμότητα» όταν οι ίδιοι έχουν κουρελιάσει κάθε έννοια νομιμότητας, όταν υιοθετούν τη βία ως πολιτική, όταν έχουν ξεπουλήσει ακόμα και την εθνική κυριαρχία, όταν σφυρίζουν ακόμα αδιάφορα στην απαίτηση των πολιτών για Νέμεση.
Θλίβονται …παχύσαρκοι για την πείνα στην οποία οδηγούν την κοινωνία για να σώσουν τους τραπεζίτες και τους διεθνείς τοκογλύφους πάτρωνές τους. Σχεδόν κλαίνε στις οθόνες της τηλετύφλωσης για την εξαΰλωση του εισοδήματος των πολιτών. Ας κόψουν και το δικό τους στο βασικό του πρωτοδιοριζόμενου να δούμε πώς θα τα καταφέρουν…
Δεν έχουμε τίποτα με τη Δημοκρατία κύριοι τζάμπα ένοικοι των ανακτόρων. Με τη «δεινοκρατία» σας έχουμε. Με τα δεινά που επιφέρετε στην κοινωνία. Με τις κλοπές του δημόσιου πλούτου εκ μέρους σας. Με την ανικανότητά σας να διοικήσετε και να διαχειριστείτε τα του κράτους. Με τη φαυλότητά σας, τη μεγαλοστομία σας, τους εκβιασμούς σας, την καραγκιοζίστικη κουτοπονηριά σας, την επικίνδυνη για το Έθνος αβελτηρία σας.
Τόσα λεφτά που έχουν μπει στη χώρα από το 1950, χώρια από αυτά που παρήγαγαν οι Έλληνες επί 60 χρόνια, δεν φαγώθηκαν από τους πολλούς όπως θέλετε να μας πείσετε. Από τους πολύ λίγους φαγώθηκαν μαζί με αυτά των πολλών…
Από εσάς, από τους εργολάβους αφέντες σας και από τους παρακρατικούς λακέδες σας, από τα δεξιά τζάκια και τα νεοσοσιαλιστικά τζάκια φαγώθηκαν. Φέρτε τα πίσω.
Δεν μουντζώνουν τη Βουλή των Ελλήνων. Μουντζώνουν το σύμβολο της καρικατούρας της νεόπλουτης μιζοδίαιτης Δημοκρατίας που υπηρετείτε, μουντζώνουν εσάς, τις καρικατούρες «εκπροσώπων» του Έθνους (τρομάρα σας) που ενεργείτε ως «αντιπρόσωποι» συμφερόντων έναντι παχυλής αμοιβής.
Δεν κινδυνεύει η Δημοκρατία από τη συμπεριφορά των πολιτών κύριοι πολιτικοί. Πνέει τα λοίσθια η Δημοκρατία από τη δική σας συμπεριφορά. Και όσο καθυστερείτε εσείς τη Νέμεση, τόσο πιθανότερο γίνεται να τη φέρει ο λαός μόνος του…
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s